Saturday, January 31, 2015

Femte dagen på två hjul.

Äntligen på väg ut i bushen! Detta var vår hittills längsta dagsetapp på 479 km med tre stopp (två var för att tanka och en för lunch). Det hände inte så mycket idag, det var mest raksträckor vilket var bra för mig att jag inte behöver svänga så mycket men sämre för Daniel. Hade ofta motvind eller sidvind och kör man mellan 90-110 km/h så gäller det att hålla tungan rätt i mun, eller styret rätt på vägen eller vad man ska säga...
Men vi kom i alla fall fram till vår slutmål för dagen som var Esperance. Väl där tog vi in på en camping nära vattnet, även om man inte kan bada eftersom det är ganska kallt i vattnet. Närmsta landmassa är Antarktis och där är det ju som bekant ganska kallt.

Vi har satt upp våra tält och håller nu på med middagen. Ikväll blir det blir fläskkött med friterade potatiskroketter, sallad och några öl. Daniel har köpt några IPA och några Victoria Bitter.

Filmen är ett ihopklipp av fem klipp som Daniel har filmat utmed vägen. Vägen i sig är kanske inte så kul att hitta på, men det kanske kan vara kul att se hur naturen skiftar.


/Nisse

No comments:

Post a Comment